Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 03/06/2018
10:00 - 13:00

Locatie
Cocoon Club

Categorieën


Deze workshop is helaas vol, maar goed nieuws Alosja komt 14 september weer terug!
Open je hart voor de zomer

De zomer (die eraan komt) is een tijd voor groei, actie en creativiteit. Volgens de Chinese geneeskunde hoort daar het element vuur bij. Het orgaan wat correspondeert met het vuur element is het hart en de dunne darm.  Als het vuur element in balans is dan is ons hart sterk en gezond, onze geest rustig en de slaap diep.

Deze speciale yin workshop wordt gegeven door Alosja van Leeuwen. Alosja beoefend al ruim 20 jaar Critical Alignment yoga. Een vorm van yoga die de uitlijning van het lichaam gebruikt om patronen in lichaam en geest te doorbreken. Ze combineert dit met yin yoga onder de naam Restorative allignment.

In de les werk je, eerst met behulp van props, aan het openen van het hart. Je leert op een zachte manier de bovenrug te ontspannen en de bewegelijkheid te vergroten.We focussen op de meridianen van het hart, de dunne darm en de triple heater om het element vuur in balans te brengen. De serie geeft je een gevoel van lichtheid, ruimte en plezier!

De workshop wordt gegeven in het Nederlands en is voor iedereen geschikt. Of je beginner bent met yoga of al enige ervaring hebt, ieder zal op zijn/haar eigen niveau mee kunnen doen.

Over Alosja van Leeuwen

De oorspronkelijk Nederlandse Alosja is een echte globetrotter en reisde al jong de hele wereld over. Ze werkte onder andere meer dan 10 jaar werkte in diverse casino’s over de wereld. Toen ze de behoefte had aan een radicale verandering van leefstijl, kwam ze in aanraking met yoga. De eerste jaren reisde ze veel naar India. Ze probeerde verschillende yogastijlen zoals Ashtanga Vinyasa en Iyengar Yoga. In 1997 kwam ze in aanraking met Critical Alignment Yoga. Ze was zeer gefascineerd door deze methode en het gevoel na elke les.

Na de Critical Alignment Yogaopleiding is Alosja verhuisd naar Oaxaca, Mexico, waar ze nog steeds reguliere lessen, workshops en lerarenopleidingen (RYT200) geeft. Omdat door haar les ervaring en het laten inspireren door andere yoga vormen, is Alosja haar yoga stijl niet puur CAY. Vandaar de naam Restorative Alignment. Natuurlijk ben je met yoga nooit uitgeleerd, dus blijft Alosja nog steeds diverse opleidingen en workshops op verschillende plekken van de wereld volgen, waaronder Yin, restorative, en Vinyasaflow Yoga.

Kosten voor deze 3 uur durende les: €35,- (inclusief thee en wat lekkers).