Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 01/07/2020
09:00 - 10:30

Locatie
Cocoon Club

Categorieën Geen Categorieën


Wat 108?

Ja, we gaan proberen om 108 zonnegroeten te doen. 108 is een in vele religies en tradities een heilig getal.
Als we de cijfers op zich bekijken, staat 1 voor het goddelijke, het begin van alles. Het staat voor creatie en schepping. Het cijfer 0 staat voor het nulpunt, de leegheid of volmaaktheid. De 8 staat voor de oneindige cyclus. 108 verwijst dus naar de oneindige cyclus waarin iets ontstaat, iets is en iets weer verdwijnt naar de volgende cyclus.  1+0+8=9 het cijfer van voltooiing. Daar waar de 3 niveaus van de drie-eenheid (3×3) samenkomen. Het is ook een cijfer van het afronden van een cyclus om weer met een schone lei verder te gaan met meer inzicht en mo108 zonnegroetengelijkheden. Meer informatie over het cijfer 108 lees je hier.

Geloof het of niet, tussen de sluiting en de opening van de school zitten 108 dagen. Het lijkt me mooi om deze nieuwe cyclus symbolisch te openen met 108 zonnegroeten.

Een aantal onder ons hebben het al eens gedaan dus het is mogelijk. Maar deze feestelijke ochtend is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft niet alle 108 zonnegroeten “fysiek” mee te doen. Het gaat met name om je aanwezigheid, de gedachten en de “positive vibes”. Wil je om 10.30 uur aansluiten voor een kop thee (in de tuin bij mooi weer) dan kan dat ook.

 

Kosten

Deelname is op basis van een losse zomerles à 9 euro.

 

Ja, ik doe mee!

Ik meld me aan voor deze speciale les en ga akkoord met de algemene voorwaarden van Léyoga.

    Voornaam (verplicht)

    Achternaam (verplicht)

    Email (verplicht)

    Evt. opmerkingen