Datum/Tijd
Date(s) - 24/05/2020
19:00 - 21:30

Categorieën


Van spanning naar focus en helderheid

De huidige tijd vraagt veel van ons aanpassingsvermogen. Berichtgeving is vaak verwarrend. Hoe kun je ook in deze tijd focus houden op wat voor jou belangrijk is? Kun je loslaten wat je niet meer dient? Hoe kun je helder blijven denken zodat je emoties en energie op een constructieve manier kunt inzetten?

Yin en Pranayama

Alosja van Leeuwen je mee in deze 2,5 uur durende workshop vol yin yoga en pranayama (ademhalingsoefeningen). In het yin gedeelte focussen we op de meridianen van de milt, de maag, de dikke darm en de longen. Organen die helpen met het loslaten en transformeren van emoties en energie.

Daarna doen we Vibhaga pranayama en Hathenas ademhalingsoefeningen. Deze versterken de verschillende secties van de longen en vergroten de capaciteit van de ademhaling. Onze levenskracht (prana) is nauw verbonden met de ademhaling. Goed leren ademhalen, verbetert de kwaliteit van je leven.

Alosja woont in Mexico en was van plan deze workshop in de Cocoon te geven. Helaas is dat nu niet mogelijk. Daarom maken we via online streaming verbinding met haar in Mexico. De workshop wordt gegeven in het Nederlands en is voor iedereen geschikt. Of je beginner bent met yoga of al enige ervaring hebt, ieder zal op zijn/haar eigen niveau mee kunnen doen.

Over Alosja van Leeuwen

De oorspronkelijk Nederlandse Alosja is een echte globetrotter en reisde al jong de hele wereld over. Ze werkte onder andere meer dan 10 jaar werkte in diverse casino’s over de wereld. Toen ze de behoefte had aan een radicale verandering van leefstijl, kwam ze in aanraking met yoga. De eerste jaren reisde ze veel naar India. Ze probeerde verschillende yogastijlen zoals Ashtanga Vinyasa en Iyengar Yoga. In 1997 kwam ze in aanraking met Critical Alignment Yoga. Ze was zeer gefascineerd door deze methode en het gevoel na elke les.

Mexico

Na de Critical Alignment Yogaopleiding is Alosja verhuisd naar Oaxaca, Mexico, waar ze reguliere lessen, workshops en lerarenopleidingen (RYT200) geeft. Omdat door haar les ervaring en het laten inspireren door andere yoga vormen, is Alosja haar yoga stijl niet puur CAY. Vandaar de naam Restorative Alignment. Natuurlijk ben je met yoga nooit uitgeleerd, dus blijft Alosja nog steeds diverse opleidingen en workshops op verschillende plekken van de wereld volgen, waaronder Yin, restorative, en Vinyasaflow Yoga.

Kosten

Kosten voor deze 2,5 uur durende les zijn 25 euro, 20 euro voor leden van Léyoga.

Ja, ik doe mee!

Ik meld me aan voor deze online workshop en ga akkoord met de algemene voorwaarden van Léyoga. Uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de les ontvang je een bevestiging met de inloggegevens voor zoom.

    Voornaam (verplicht)

    Achternaam (verplicht)

    Email (verplicht)

    Evt. vragen of opmerkingen...