Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 11/04/2019 - 23/05/2019
18:30 - 20:00

Locatie
Cocoon Club

Categorieën Geen Categorieën


In de geleide Ashtanga les praat de docent de groep van houding naar houding. Daarbij wordt het tempo van een “gemiddelde” ademhaling aangehouden en het niveau van de “gemiddelde” deelnemer. Jij bent natuurlijk niet gemiddeld! Voor sommigen is het tempo te snel of te langzaam. Voor sommigen het niveau te hoog of te laag. In de Mysore les doet iedereen het deel van de serie dat bij hem past in het tempo van zijn eigen ademhaling.

De Mysore les is de traditionele manier van lesgeven zoals de les ook in Mysore, India (vandaar de naam) wordt gedaan. Je oefent op een houding en als je deze beheerst, voeg je de volgende houding toe aan je serie.

Hoewel dit heel logisch klinkt blijkt de praktijk nog niet zo makkelijk. Om alle angsten te overwinnen neemt Linda je bij de hand. In 7 weken leer je stap voor stap een eigen practice op te bouwen bestaande uit de staande houdingen en de eindhoudingen. Ook de basistechnieken van de Asthanga Yoga zoals Bandha’s en ademhaling komen aan bod. Een mooie ervaring waarbij het doel is dat jij op Hemelvaartsdag (als de les vervalt) thuis je eigen serie kunt doen. Hoe anderen de mysore lessen hebben ervaren lees je hier!

Docent: Linda Mosterd

Kosten: €60,- voor 7 lessen van 75 minuten (€17,50 voor bestaande leden die deze lessen extra willen volgen).

Ja, ik doe mee!

Ik meld me aan voor deze cursus van 7 weken en ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Email (verplicht)

Evt. vragen of opmerkingen...