Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 03/04/2016
09:30 - 12:30

Locatie
Tot 2021 (Oude Ambachtschool)

Categorieën


Of je nu net bent begonnen met Ashtanga Yoga of al een tijdje meedraait, in deze 3 uur durende workshop helpt Maxi Meissner je om nieuwe inzichten te verkrijgen in je eigen practice. Ze verkent met ons de basisprincipes van Ashtanga Yoga: ademhaling, bandha’s en vinyasa (beweging geleid door ademhaling) en past de theorie direct toe in de praktijk.

We beginnen de workshop met een stukje theorie en filosofie. Vervolgens doen we een aantal zachte ademhalingsoefeningen om volledig bij jezelf te kunnen zijn in de practice. Tijdens de geleide les zullen we vooral ervaren hoe je door ademhaling en bandha’s te verbinden, stabiliteit, ruimte en lichaamsbewustzijn bevordert in de houding en overgangen.
Na de practice bespreken we hoe je Ashtanga Vinyasa Yoga kunt meenemen in je dagelijks leven en is er ruimte voor vragen. Elke deelnemer ontvangt een hand-out om mee naar huis te nemen.
Wanneer je wilt kun je aansluiten bij de gezamenlijke lunch bij Heerlijk Lokaal.

Deze workshop wordt gegeven in het Engels. Vragen kunnen in het Nederlands worden gesteld.

Kosten: € 25,- voor leden, € 30,- voor niet-leden.

Schrijf je nu in via www.momoyoga.nl/leyoga!

Over Maxi Meissner

maxi meissnerAls enthousiaste en toegewijde Ashtanga beoefenaar vindt Maxi het heerlijk om mensen te ondersteunen in het vinden van meer ruimte en stabiliteit in zichzelf en de wereld om hen heen. De yoga is hier een geweldig hulpmiddel voor. Maxi’s lessen zijn met name geïnspireerd door haar drie grote leraren Matthew Sweeney, Ronald Steiner en David Garrigues Yoga, bij wie ze nog regelmatig intensieve scholing volgt. Voor haar Universitaire opleiding psychologie deed Maxi onderzoek naar het effect van yoga op het emotioneel welzijn van de mens. Haar artikel hierover werd recent goedgekeurd voor publicatie. Sinds 2010 geeft Maxi les in Groningen en opende ze haar eigen yogaschool Ashtanga Yoga Therapy – in Groningen.