Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 01/10/2021
18:30 - 21:30

Locatie
Cocoon Club

Categorieën


lever yin lesAyurvedisch therapeut Gunita Bauere en Yogadocent Léonie de Dreu geven je in deze 3 uur durende workshop praktische tools om de energie van de lever te versterken tijdens de herfst. Zo blijf jij fit en gezond tijdens het wisselen van de seizoenen.

De herfst is een periode van transformatie. Na de bloei van de zomer, voeren we af wat niet meer nodig is en zetten we wat geoogst is om in nieuwe energie.

Om te kunnen verbranden wat niet meer nodig is en te kunnen opnemen wat je geoogst hebt, is het belangrijk om de kracht van de lever te versterken.

Gunita leert je meer over de rol en werking van de lever vanuit Ayurvedisch oogpunt. Je krijgt simpele, toepasbare tips om de lever te ondersteunen in het dagelijks leven. Deze tips helpen je om de lever in balans te brengen en te houden. Hierdoor kun je fysieke, emotionele en energetische kanalen openen of openhouden. Dit helpt je om, ook tijdens het wisselen van de seizoenen, de levensenergie beter te laten stromen. Je versterkt je immuunsysteem, waardoor je seizoensziektes kunt vermijden, slaapt beter en krijgt meer energie.

Met deze informatie dompelt Léonie je daarna onder in een ontspannen yin yogales, waarbij we werken op de energiebanen van de lever en de galblaas. Je gaat ontspannen en vol nieuwe inspiratie naar huis

Programma

18.30 uur Opening en meditatie

18.45 uur Lezing (Engelstalig, vertaling mogelijk op verzoek)

20.00 uur Yin Yoga (Nederlandstalig)

21.15 uur Thee en vragen

21.30 uur einde

Kosten

40 euro (35 euro voor leden van Léyoga) inclusief reader en Ayurvedische thee.

Ja ik doe mee!

Ik doe mee met deze 3 uur durende workshop om de lever te versterken en ga akkoord met de algemene voorwaarden van Léyoga.

    Voornaam (verplicht)

    Achternaam (verplicht)

    Email (verplicht)

    Evt. opmerkingen