Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 03/11/2019
10:00 - 12:00

Categorieën Geen Categorieën


Op reis naar jezelf – een wandeling over oogsten, loslaten en zaaien

 

herfstwandelingDe natuur geeft ons zo veel. Het helpt ons om te gronden, het contact met onszelf te vinden en je vandaar weer te verbinden met elkaar en het grotere geheel.

Daarom organiseer ik op 3 november in samenwerking met Randy Gasper-Rothengatter van Expeditie Flow een boswandeling. In hartje herfst kijken we tijdens deze interactieve boswandeling naar jouw oogst van dit jaar, ontdekken we wat je los kan en mag laten en zaaien we nieuwe intenties voor jouw toekomst.

De wandeling

Tijdens deze wandeling nemen we je mee naar het bos. Daar brengen we je (weer) in verbinding met de natuur. Van je voeten geplugd in de aarde tot je kruin gericht naar het universum; we doorlopen de verbondenheid van jou met de natuur én misschien nog wel mooier: doorlopen we de verbondenheid van de natuur met jou. De rust, ruimte en stilte waarmee je wordt omgeven, zullen je vooral tijd bieden om contact te maken met (levens)vragen en de antwoorden die op dit moment bij jou passen. Daarnaast is het ook mooi om dit te kunnen delen met elkaar. Je verlaat het bos bruisend van inspiratie en vol zingeving en beseft je hoe krachtig de verbinding met de natuur is.

Over Expeditie Flow

De wandeling wordt begeleid door Randy Gasper-Rothengatter van Expeditie Flow. Expeditie Flow begeleidt mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke groei en persoonlijk leiderschap. De organisatie gaat uit van het principe “Op reis naar jezelf”. De boswandeling die je samen met ons gaat maken, geeft je een eerste indruk in de bestemmingen die voor jou haalbaar zijn en is mogelijk een startpunt om jouw (nieuwe) reis te beginnen.

Kosten

Deelname aan deze wandeling is 15 euro inclusief kopje thee.

Voor leden van Léyoga geldt een speciaal tarief van 7,50 euro.

Maximaal aantal deelnemers 12 personen.

 

Ja, ik ga mee!

Ik meld me aan voor unieke wandeling en ga akkoord met de algemene voorwaarden van Léyoga.

Fout: Contact formulier niet gevonden.