Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 19/08/2021
18:30 - 19:45

Locatie
Cocoon Club

Categorieën


Ben je op zoek naar een fysieke uitdaging die je meer energie geeft in het dagelijks leven? Wil jij bewuster meebewegen met de wereld die constant in beweging is? Wil je meer in contact komen met je eigen ritme en behoeftes?

Bij Vinyasa Yoga:

 • Bouw je kracht, flexibiliteit en balans op (fysiek en mentaal), zodat je je krachtiger en fitter voelt.
 • Werk je aan een verhoogd lichaamsbewustzijn en meer controle over de ademhaling, waardoor je meer inzicht krijgt in je eigen patronen.
 • Bewegen de lessen mee in het ritme van de natuur (seizoenen, maanstand), hierdoor raak je meer in contact met je omgeving en de invloed hiervan op je lijf en gemoedstoestand.
 • Werk je in iedere les bewust met een ander thema of spiergroep, waardoor je je eigen behoeftes leert kennen en hier beter op in kunt spelen.
 • Start je iedere les met een meditatie waardoor je bewust leert om in aandacht te zijn. Je ontwikkelt hiermee het vermogen om in het dagelijks leven meer in het moment te zijn.

Stroom mee met wat er is

Nicole GigattiVinyasa Yoga leert je meebewegen. Meebewegen in de les die steeds een ander thema of een andere spiergroep behandeld. Soms is dit precies wat je nodig hebt, soms prikkelt het juist iets wat je uitdaagt of weerstand geeft. Nicole maakt je in ieder geval bewust van het feit dat alles altijd in beweging is en constant verandert. Het enige waar je daarbij invloed op hebt, is op jezelf. Je leert je eigen behoeften te onderzoeken en wordt uitgedaagd om je grenzen te erkennen en verleggen. Vinyasa Yoga prikkelt steeds weer iets anders, waardoor je je bewust wordt van andere energie, gedachten en emotie. Hierdoor sta je bewuster in het dagelijks leven.

Introductieles

Deze speciale introductieles is een goede manier om kennis te maken met Vinyasa Yoga. Yogadocent Nicole Gigatti start na een korte introductie met een meditatie. Vervolgens start een flow van houdingen die op het ritme van de ademhaling worden uitgevoerd. Je wordt uitgenodigd om vooral op je eigen niveau te werken op deze manier vanuit je eigen lichaam te groeien naar een stevige basis. De les eindigt in ontspanning.

Kosten

10 euro voor een les van 1,5 uur (gratis voor leden van Léyoga).

Ja, ik doe mee

met de introductieles Vinyasa Yoga en ga akkoord met de algemene voorwaarden van Léyoga!

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Evt. opmerkingen