Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 28/08/2020
18:30 - 21:30

Locatie
Cocoon Club

Categorieën


Speciale restorative alignment & yin workshop met Alosja van Leeuwen

In deze 3 uur durende workshop ligt de nadruk op de meridianen en het orgaan waarmee ze verbonden zijn. Elk orgaan ondersteunt en geeft kracht door aan een ander orgaan. Samenwerking en houvast, het ene orgaan kan niet zonder het andere. In een ondersteunende cyclus van yin yoga houdingen worden alle organen geactiveerd en hun samenwerking bevorderd.

Wat zou het mooi zijn als wij als maatschappij ook begrijpen dat samenwerking leidt tot meer harmonie en balans. We elkaar beter ondersteunen en kracht geven waar nodig.

Door hiermee op de mat te spelen, leren we voelen en begrijpen hoe dit werkt. Dit helpt ons om samenwerking ook van de mat af te kunnen toepassen.

Deze 3 uur durende restorative alignment en yin workshop wordt gegeven door Alosja van Leeuwen. Alosja beoefend al ruim 20 jaar Critical Alignment yoga. Een vorm van yoga die de uitlijning van het lichaam gebruikt om patronen in lichaam en geest te doorbreken. Ze combineert dit met yin yoga en ademhaling onder de naam Restorative alignment. De workshop wordt gegeven in het Nederlands en is voor iedereen geschikt. Of je beginner bent met yoga of al enige ervaring hebt, ieder zal op zijn/haar eigen niveau mee kunnen doen. Deze workshop is in de Cocoon Club of via streaming te volgen.

Over Alosja van Leeuwen

De oorspronkelijk Nederlandse Alosja is een echte globetrotter en reisde al jong de hele wereld over. Ze werkte onder andere meer dan 10 jaar werkte in diverse casino’s over de wereld. Toen ze de behoefte had aan een radicale verandering van leefstijl, kwam ze in aanraking met yoga. De eerste jaren reisde ze veel naar India. Ze probeerde verschillende yogastijlen zoals Ashtanga Vinyasa en Iyengar Yoga. In 1997 kwam ze in aanraking met Critical Alignment Yoga. Ze was zeer gefascineerd door deze methode en het gevoel na elke les.

Na de Critical Alignment Yogaopleiding is Alosja verhuisd naar Oaxaca, Mexico, waar ze nog steeds reguliere lessen, workshops en lerarenopleidingen (RYT200) geeft. Omdat door haar les ervaring en het laten inspireren door andere yoga vormen, is Alosja haar yoga stijl niet puur CAY. Vandaar de naam Restorative Alignment. Natuurlijk ben je met yoga nooit uitgeleerd, dus blijft Alosja nog steeds diverse opleidingen en workshops op verschillende plekken van de wereld volgen, waaronder Yin, restorative, en Vinyasaflow Yoga.

Kosten voor deze 3 uur durende les: 35 euro (30 euro voor vaste leden van Léyoga).

Ja, ik doe mee!

Ik meld me aan voor deze 3 uur durende workshop en ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Voornaam (verplicht)

    Achternaam (verplicht)

    Email (verplicht)

    Evt. vragen of opmerkingen...