Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 05/07/2019
19:30 - 21:30

Locatie
Cocoon Club

Categorieën Geen Categorieën


Een avond vol klank, yoga en ademhaling

Vanuit onze vrouwelijke energie zijn wij goed in het geven en zorgen. Maar zorgen we ook goed voor onszelf? En zorgen we voor de ander vanuit verbinding met onszelf?

Deze bijzondere avond is voor jou als je op zoek bent naar meer speelruimte. Als je beter je grenzen aan wilt geven om meer jezelf te kunnen zijn en dit te uiten.

ademwerkNatuurgeneeskundige Manja Bodde en yogadocent en ademcoach Léonie de Dreu nemen je hiervoor mee op een reis door het onderbewustzijn. We nodigen je uit om je hart en keel verder te openen en meer uiting te geven aan dat wat jij voelt. De gong, klankschalen en de grondende yin oefeningen zorgen ervoor dat je contact maakt met je lijf en stevig geaard bent. Vanuit deze stevige basis starten we de verbonden ademhaling en brengen hiermee grote hoeveelheden zuurstof in het lijf. Dit helpt ons om op diepere lagen van het onderbewustzijn te komen en belemmerende emoties en overtuigingen los te laten. De ademhaling helpt je om in je eigen kracht te komen, te leren ontvangen en ruimte in te nemen. Van hieruit ondersteunen de klanken je om ook het hart en de keel te openen en vanuit je eigen kracht expressie te geven aan wat je bent en voelt. Na deze actieve fase helpen de klanken je om weer terug te komen in je lijf en alles wat fysiek en emotioneel is aangeraakt weer een plek te geven. We praten na met een kopje thee en wat lekkers.

Kosten

De kosten van deze unieke sessie zijn 25 euro (leden van Léyoga betalen 20 euro).

Ja, ik doe mee!

Ik meld me aan voor deze bijzondere les en ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Email (verplicht)

Evt. opmerkingen