Welk mindful event organiseer jij voor Apeldoorn?

De Cocoon Club is als ruimte te huur. Heb jij iets te bieden waar je mensen verder mee wilt helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en ben je op zoek naar een ruimte waar je  geïnteresseerden bij elkaar kunt brengen? Gevonden! De Cocoon Club is de plek in Apeldoorn waar iedereen tot zichzelf mag komen. Waar je je kunt verbinden met de diepere lagen van jezelf en met de ander. Een plek waar je concrete dingen leert die je direct kunt toepassen. Of dit nu is door middel van meditatieve bewegingsvormen als Yoga of Tai Chi, door creatieve expressie als dans, kunst of muziek of door communicatie en mindfulness trainingen. Als het maar een beweging tot stand brengt die de deelnemers helpt om zich te ontpoppen en in hun mooiste vorm weer naar buiten te gaan.

De Cocoon Club is perfect geschikt voor groepen van 10-20 personen.

Kleinere groepen of 1 op 1 sessies kunnen in de keuken heel goed terecht.  

 

De ruimte heeft een:

  • Centrale ligging aan de Deventerstraat in Apeldoorn
  • Ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur
  • Afgeschermde tuin voor eventuele buitenactiviteiten
  • Brede entree waar schoenen en tassen kunnen worden opgeborgen
  • Dubbele toiletgroep en garderobe
  • Ruime, lichte zaal van meer dan 80 m2.
  • Aparte keuken met koffie en theefaciliteiten, koelkast en vaatwasser
  • Yogamatten, blokken, riemen en bolsters aanwezig

 

 

 

Mijn doel is om een neutrale omgeving te creëren waar iedereen zich thuisvoelt. Of je hier nu les geeft of volgt. Ik wil een uniek aanbod samen te stellen voor alle Apeldoorners die op zoek zijn naar meer verdieping. Ik ben nieuwsgierig naar wat jij hierin te bieden hebt en ondersteun waar gewenst bij de uitwerking van je idee. Heb je mindful Apeldoorn iets te bieden, dan kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden van de Cocoon Club te bespreken.

 

Heb je hulp nodig om voldoende aanmeldingen te verzamelen?

Cocoon Club helpt je door het evenement te aan te kondigen bij de deelnemers die de ruimte al wekelijks bezoeken voor hun Yoga of Tai Chi les. Bovendien wordt je evenement gepromoot op de website en Facebook pagina.

 

Neem nu contact op over beschikbaarheid en de mogelijkheden voor samenwerking. Je huurt de Cocoon Club al vanaf €50,- per dagdeel