Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 27/12/2023
19:00 - 21:00

Categorieën


Een nieuw begin

Wil je meer uit je hoofd komen? Heb je behoefte aan meer contact met jezelf om te voelen waar je diepere behoeften liggen?

Heb jij moeite met volledig ademen? Het gevoel dat bepaalde emoties je blokkeren?

Dan is deze ademcirkel iets voor jou!

Een nieuw begin

De periode tussen Kerst en 3 Koningen wordt van oudsher gebruikt voor bezinning en verstilling. Je kunt inzichten krijgen over wat je mag verwerken of over wat je te wachten staat. Wat wil je achter je laten dit jaar? Waar wil je meer ruimte voor maken nu het licht langzaam weer terugkomt? Het licht van de volle maan helpt deze ademcirkel je om het lichaam op te schonen, emoties te verwerken en meer inzichten te krijgen voor de toekomst.

Samen verbonden ademhalen in de ademcirkel

AdemcirkelDe ademhaling is een spiegel, een manier om contact te maken met mijn lijf en ziel en te voelen wat er speelt. In deze les ga je in een groep bewust volledig en diep ademen.

Je brengt door middel van de verbonden ademhaling grote hoeveelheden zuurstof in je lijf. Dit helpt je om op diepere lagen van je onderbewustzijn te komen en te ontladen. Hierbij kun je belemmerende emoties en overtuigingen loslaten. Door deze oefening gezamenlijk te doen in een ademcirkel ondersteunen we elkaars proces. Na deze actieve ademhaling krijg je tijd voor integratie, rust en ontspanning.

Je creëert zo ruimte voor nieuwe energie, inzichten of antwoorden op vragen die op dit moment spelen in je leven.

Docent

In deze les wordt je begeleid door yogadocent en ademcoach Léonie de Dreu. Ze gebruikt ademtechnieken, drukpunten, affirmaties en energetisch werk (Reiki) om je te begeleiden.

 

Kosten

Jouw investering voor deze 2 uur durende innerlijke reis is 27 euro (22,50 euro voor leden van Léyoga).

Om iedereen goed te kunnen begeleiden is het aantal deelnemers beperkt.

 

Ja ik doe mee!

Ik schrijf me in voor deze ademcirkel op woensdag 27 december en ga akkoord met de algemene voorwaarden van Léyoga

    Voornaam (verplicht)

    Achternaam (verplicht)

    Email (verplicht)

    Evt. opmerkingen