Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 02/06/2019
18:30 - 21:30

Locatie
Cocoon Club

Categorieën


Open je hart

De zomer (die eraan komt) is een tijd voor groei, expansie en activiteit. Volgens de Chinese geneeskunde hoort daar het element vuur bij. De organen die corresponderen met het vuur element zijn het hart en de dunne darm.

Tijdens de les ondersteun je het proces van loslaten en ontspannen met props zoals de rug strip, de bolster en het blok.

Het leren bewegen van uit ontspanning, is een fascinerend proces, Het versoepelt en vergroot de bewegelijkheid van de rug.  Een ontspannen en soepele bovenrug vergemakkelijkt het achterover buigen. Extensies creëren ruimte. Dit geeft meer  ruimte aan de borst en dus meer zachtheid aan het hart.

Deze drie uur durende les wordt gegeven door Alosja van Leeuwen. Alosja beoefend al ruim 20 jaar Critical Alignment yoga, een vorm van yoga die de uitlijning van het lichaam gebruikt om patronen in lichaam en geest te doorbreken. Ze combineert dit met yin yoga onder de naam Restorative alignment. De workshop wordt gegeven in het Nederlands en is voor iedereen geschikt. Of je beginner bent met yoga of al enige ervaring hebt, ieder zal op zijn/haar eigen niveau mee kunnen doen.

Over Alosja van Leeuwen

De oorspronkelijk Nederlandse Alosja is een echte globetrotter en reisde al jong de hele wereld over. Ze werkte onder andere meer dan 10 jaar werkte in diverse casino’s over de wereld. Toen ze de behoefte had aan een radicale verandering van leefstijl, kwam ze in aanraking met yoga. De eerste jaren reisde ze veel naar India. Ze probeerde verschillende yogastijlen zoals Ashtanga Vinyasa en Iyengar Yoga. In 1997 kwam ze in aanraking met Critical Alignment Yoga. Ze was zeer gefascineerd door deze methode en het gevoel na elke les.

Na de Critical Alignment Yogaopleiding is Alosja verhuisd naar Oaxaca, Mexico, waar ze nog steeds reguliere lessen, workshops en lerarenopleidingen (RYT200) geeft. Omdat door haar les ervaring en het laten inspireren door andere yoga vormen, is Alosja haar yoga stijl niet puur CAY. Vandaar de naam Restorative Alignment. Natuurlijk ben je met yoga nooit uitgeleerd, dus blijft Alosja nog steeds diverse opleidingen en workshops op verschillende plekken van de wereld volgen, waaronder Yin, restorative, en Vinyasaflow Yoga.

Kosten voor deze 3 uur durende les: €37,50 inclusief thee en wat lekkers (€35,- voor vaste leden van Léyoga).

Ja, ik doe mee!

Ik meld me aan voor deze 3 uur durende workshop en ga akkoord met de algemene voorwaarden.

[contact-form-7 404 "Not Found"]