Het lesrooster van Léyoga ziet er als volgt uit:

  Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
9.15 Yin Yoga    Ashtanga Vinyasa Yoga   Ashtanga Vinyasa Yoga
10.45         Yin Yoga
18.30   Ashtanga Vinyasa Yoga Yin Yoga Ashtanga Mysore style  
20.00   Ashtanga Vinyasa Yoga Ashtanga Mysore style Yin Yoga  
  • De lessen duren 75 minuten
  • De Ashtanga lessen worden ongeveer eens per maand onaangekondigd in Mysore style gegeven.

Boek een (proef)les

Korte omschrijving van de lessen op het

Ashtanga Vinyasa yoga

In deze geleide lessen doen we de staande houdingen van de half primary series en enkele zittende. We werken een uur lang in een flow van ademhaling en beweging. Daarna volgt de eindontspanning.

Ashtanga Mysore style

In een mysore les beoefen je het deel van de Ashtanga serie dat bij jou past, in het tempo van je eigen ademhaling. De docent geeft je hierbij aanwijzingen. Deze vorm van Ashtanga is geschikt voor alle niveau’s en bij specifieke klachten of blessures. Je bouwt de serie in je eigen tempo op.

Yin Yoga

Yin yoga is een variant die gericht is op ontspanning en overgave. Naast fysieke houdingen zitten er veel elementen van mindfullness en meditatie in de yin yoga. De houdingen worden 3 tot 5 minuten aangehouden waardoor je genoeg tijd hebt om met je volledige aandacht in de houding aanwezig te zijn en los te laten. Hierdoor werken we op de diepere lagen in het lichaam, zoals bindweefsels en meridianen.

Groepslessen met persoonlijke begeleiding

In iedere les begeleidt een vakkundige docent je persoonlijk en geeft je op maat aanpassingen als dat nodig is. Aan het einde van de les staat er een kopje thee voor je klaar. 

Regelmatig organiseren we extra lessen en workshop. In de meeste gevallen krijg je hierop als lid korting van zo’n 20%

Je sluit al een lidmaatschap af voor 39,50 euro per maand. Hiervoor volg je iedere week 1 les van minimaal 75 minuten. Je kiest in principe voor een vaste groep. Indien wenselijk kun je online eenvoudig switchen van groep op basis van beschikbaarheid.

Wil je vaker meedoen, dan wordt je beloond en betaal je 49,50 euro voor 2 lessen per week en 59,50 euro voor onbeperkte deelname. 

Bij het afsluiten van het lidmaatschap, bedraagt het inschrijfgeld 25 euro. Hiervoor krijg je een eigen mat. Dit is net zo hygiënisch en je kunt thuis ook je oefeningen blijven doen. Heb je al een mat dan betaal je 15 euro inschrijfgeld. 

Het heeft onze voorkeur om je van een continue begeleiding te voorzien. Losse lessen of een strippenkaart van 5 lessen zijn mogelijk na overleg en op basis van beschikbaarheid. 

Alle informatie en voorwaarden vind je hier. Léyoga neemt deel aan het Regelrecht programma van de Gemeente Apeldoorn.

Vraag nu een vrijblijvende proefles aan

 
Locatie

Cocoon Club ApeldoornDe lessen worden gegeven in de Cocoon Club aan de Deventerstraat 130P (tegenover de Julianakerk).

Parkeren is gratis en voor de deur.

Wanneer niet?

Bij zwangerschap en menstruatie gelden speciale richtlijnen. Lees er hier meer over.