In de maanden juni, juli en augustus is er een wisselend aanbod van online, buiten en (vanaf juli ook weer) binnenlessen. Kijk hieronder voor het actuele lesrooster en boek een les. Voor slechts 9 euro doe je mee!

Korte omschrijving van de lessen:

Yin Yoga – Laat los en beweeg mee met wat er is

Deze zachte, toegankelijke vorm van yoga helpt je om te gronden, contact te maken met je lijf en te luisteren naar de ademhaling. Wat zijn jou diepe behoeftes? Wat is er belangrijk voor je? Moet je accepteren waar je bent of kun je jezelf gerust stellen en loslaten? In de houdingen werk je in het gebied van ongemak. Je leert om liefdevol de confrontatie aan te gaan met fysieke of emotionele spanning. Dit helpt je om weerstand voor emoties die spelen los te laten en rust te vinden.

Ashtanga Yoga – De aandacht bij jezelf in het midden van alle beweging

Ashtanga Yoga helpt je om in contact met je lijf je eigen grenzen te verkennen. Je leert waar je ze kunt verleggen of moet accepteren. De vaststaande serie van houdingen met therapeutische werking helpt je om te gronden, waardoor je steviger in je schoenen staat, meer vertrouwen krijgt. Je ontwikkelt een innerlijke kracht, waardoor je focus kunt houden op wat voor jou belangrijk is, in het midden van alle beweging. In deze geleide les praat Léonie de Dreu door de les. 

Veel gestelde vragen

Ik heb geen ervaring met yoga. Kan ik toch meedoen?

Graag help ik zoveel mogelijk mensen om rust, ontspanning en focus te vinden. Heb je nog geen ervaring met yoga dan raad ik je aan om de yin lessen te volgen. Deze zijn het meest toegankelijk. Heb je geen ervaring met Ashtanga Yoga en wil je toch meedoen? Bekijk dan ten minste deze instructiefilmpjes en zorg dat je op tijd aanwezig bent of inlogt zodat ik je iets meer kan vertellen over deze vorm van yoga. Op donderdag is de Ashtanga les het meest toegankelijk.

Wat heb ik nodig?

Een eigen yogamat te hebben is fijn. Zeker bij de Ashtanga. Je kunt deze voor 25 euro aanschaffen. Voor de yin kun je jezelf ondersteunen met kussentjes, dekens of boeken. Wees creatief. Verder kan het thuis bij de yin fijn zijn zelf een ontspannen muziekje op te zetten.

Ik ben zwanger/menstrueer, kan ik toch meedoen?

Bij zwangerschap en menstruatie gelden speciale richtlijnen. Lees er hier meer over.

Ik heb nog een andere vraag, waar kan ik terecht?

Stuur gerust een mailtje naar leonie@leyoga.nl